Baba fotózás

01 / 10

Az újszülött/babafotózást otthoni környezetben, a születést követő 2-3 hétben szoktuk elkészíteni.

Utaznotok nem kell, házhoz megyek, hiszen a baba kényelme a legfontosabb. Fontos, hogy nem készítek "Anne-Gaddes" típusú képeket. Szeretem a természetes fotókat, elegendő egy ablak, a kiságy, egy puha takaró és (amennyiben szeretnétek szerepelni) anya és apa. :)


A Baba FOTÓZÁS MENETE


  • Egy babafotózás általában 30-60 perc alatt készül el. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy még a legellenállóbb apukák és gyerkőcök is feloldódjanak, és még éppen nem sok ahhoz, hogy türelmüket vesszék. :)
  • A kész anyag 50-80 db színkezelt, valamint 15 db általatok választott retusált képet tartalmaz, online felületen, jelszóval védett galériában átadva.
  • Az átadási határidő általában a fotózás után 8-10 munkanap. (Sürgős esetben meggyőzhető vagyok SOS átadással kapcsolatban is. :))
  • A fotózás ára 60.000.- Ft, mely 0%-os Áfa tartalmú számla ellenében, fizethető készpénzben vagy átutalással.
  • A továbbiakban lehetőségetek van fotókönyv, vászonkép, fotó, plakát stb. rendelésére is, melyeket vagy én magam, vagy profi partnereim intézik.


A kiszállás Szeged belterületén ingyenes. Távolabbi fotózás esetén 70.- Ft / km oda-vissza útra.


Írj és egyeztessük kisbabád első otthoni fotózását! :)

Kérlek, írj pár szót az elképzeléseidről!

Ajánlások

Kovács-Baltás Daniella

“Imádom Norbi munkáit! Mindig is csodáltam amiket csinált és megosztott a közösségi oldalán, majd 2018-ban volt szerencsénk, és az esküvői videónkat Ő készítette. Nem csalódtunk. Azóta több módon is találkoztunk, amikor kisfiunkat vártuk, gyönyörű őszi hangulatú kismama fotózásunk volt és amikor Geri megszületett újra elkápráztatott minket. Nem kérdés, ha meg akarunk örökíteni valamit, mindenképpen Norbit választjuk! Teljes szívemből ajánlom mindekinek!”