CSALÁDI FOTÓZÁs

01 / 41

A családi fotózások kiemelten fontosak számomra.


Hiszem, hogy ezen múlandó pillanatok megörökítése évről évre "kötelező" része kell legyen egy család életének.

Számos megbízóm kalandjait 8-10 éve nyomon követem, évi 1-2 fotózás alkalmával.

Sok helyen már szinte családtagként kezelnek, ami igazán felemelő érzés! :)


A családi fotózás menete

A naplementéim a tavaszi, nyári és őszi időszakban általában 2-3 hétre előre telnek meg. Tehát érdemes mielőbb, lehetőleg 1 hónappal a számotokra ideális dátum előtt egyeztetnünk.


  • Egy családi sorozat általában 60-90 perc alatt készül el. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy még a legellenállóbb apukák és gyerkőcök is feloldódjanak, és még éppen nem sok ahhoz, hogy türelmüket vesszék. :)
  • A kész anyag 80-120 db színkezelt, valamint 15 db általatok választott retusált képet tartalmaz, online felületen, jelszóval védett galériában átadva.
  • Az átadási határidő általában a fotózás után 8-10 munkanap. (Sürgős esetben meggyőzhető vagyok SOS átadással kapcsolatban is. :))
  • A fotózás ára 60.000.- Ft, mely 0%-os Áfa tartalmú számla ellenében fizethető készpénzben vagy átutalással.
  • A továbbiakban lehetőségetek van fotókönyv, vászonkép, fotó, plakát stb. rendelésére is, én magam, vagy profi partnereim készítenek el nektek.
  • A kiszállás Szeged 20 km-es körzetében ingyenes. Távolabbi fotózás esetén 100.- Ft/ km oda-vissza útra.

Írj és készítsük el családi albumodat együtt!

Ajánlások

Pasztovszki-Benák Helga

“Professzionális munka évek óta, céges és magán jellegű fotóink terén egyaránt. Köszönöm a mindig gyönyörű képeket, a hozzáállást, a rugalmasságot, hogy egyedi munkák születnek a kezeid/kezei/N2Photo kezei által. Minden alkalommal az álmaink válnak valóra.”

01 / 03