Amit röviden tudni érdemes


Németh Norbert vagyok. 33 éves szabadúszó fotós és filmkészítő. Sokan mondják, hogy már gyermekként is álmodoztak jelenlegi hivatásukról... én hogy jutottam el idáig? Hogy lett egy jelenleg 4 fős csapatom, ami ha szükséges 8-10 főre is duzzad 1-1 projekt során?


14 évesen már a vidéki lakodalmakat jártam akkori mentorommal, Balogh Zoltánnal. Talán neki és vállalkozó szüleimnek köszönhetem azt a mentalitást, ami a mai napig hajt:


az ügyfél az első és annak elégedettsége mindenek felett áll!


A középiskola mellett folyamatosan fejlődtem és a környéken, de talán az országban is egyedülálló darabszámú esküvőt tudhattam magam mögött még az érettségi előtt. Mire végeztem a Budapesti Műszaki Főiskolán, már nem is volt kérdés, hogy pályaelhagyó (vagy inkább pályát el sem kezdő) villamosmérnök leszek. Addigra ugyanis már egyéni vállalkozóként dolgoztam a legnagyobb helyi napilap fotóriportereként, és építettem tovább a már így is jelentős esküvős referenciámat.


Ezt követően minden felgyorsult, és további tanulmányaim mellett kiszélesítettem fotós portfóliómat is. 

A magán megbízók mellett egyre több céges megkeresés érkezett rendezvények, termékfotók, bemutatkozó anyagok gyártására.


Akkoriban jöttem rá, hogy csak úgy tudok folyamatosan fejlődni és friss maradni az aktuális trendek tekintetében, ha nem specializálódom egy irányba, hanem a fotográfia több területén, párhuzamosan tevékenykedem. Köszönhetően a fanatikus tech-rajongásomnak, kivételesen széles eszközparkot tudhatok magaménak, így nem nagyon van olyan felkérés, ami zavarba hozhatna. Ha mégis érkezik ilyen, a kialakult kapcsolatrendszeremen keresztül biztosan találunk megoldást a felmerült problémára. :) 


Kérlek, nézz szét a portfólió menüpont alatt és bízom benne, hogy valamelyik témában hamarosan ügyfelemként köszönthetlek! :)