ESKÜVŐ

01 / 27

Amit érdemes tudnod


Munkám során elsődleges szempont, hogy a nap hangulatát a lehető legtermészetesebb módon örökítsem meg. A készülődés és a kreatív fotózás során instruállak titeket, ha szükséges, viszont minden további eseményt fotóriporteri szemlélettel igyekszem rögzíteni.

Alapelvem, hogy ugyan minden történésnek részese akarok lenni, mégis észrevétlen szeretnék maradni a vendégek előtt.

Hogyan történik a fotós kiválasztása?

A legtöbben pusztán a számokat akarják látni. Pedig ez csak másodlagos, hidd el nekem! Arra bíztatlak, hogy a fotósotok kiválasztása előtt mindenképp kérjetek be 1-1 teljes esküvői galériát. Ebből egyértelműen látni fogjátok, hogy az adott fotós stílusa és anyagának részletessége megfelelő-e számotokra!


Mik A fontosabb sarokpontok? 

A neked tetsző látásmód, kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, szakmai felkészültség, technikai háttér, sokéves rutin, átlátható munkafolyamatok és kiemelkedő ügyfélkezelés. 

A stílus és a szimpátia szubjektív, az összes többi könnyen mérhető.

Ezekben pedig teljes magabiztossággal állok rendelkezésedre! :)

Fontos tudnod, hogy nálam nincsenek “személyre szabott árak”. Minden transzparens, és mindenkinek ugyanannyiba kerül. Egyetlen plusz tétel az útiköltség, mellyel Szeged - célhely - Szeged viszonylatban, valós üzemanyag fogyasztással kell számolnod.

ESKÜVŐI CSOMAGOK

MEDIUM

(április és október között csak hétköznapokra foglalható)

9 ÓRA RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

5-700 SZÍNKEZELT FOTÓ

20 DB RETUSÁLT KÉP

1 ÉVES ONLINE GALÉRIA

---

szertartás(ok), csoportképek, kreatív fotózás, vacsora, hangulatképek a buliból320 000 HUF

LARGE


12 ÓRA RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

800 - 1 000 SZÍNKEZELT FOTÓ

40 DB RETUSÁLT KÉP

1 ÉVES ONLINE GALÉRIA

---

készülődés, szertartás(ok), csoportképek, kreatív fotózás (akár külön napon is), vacsora, hangulatképek a buliból (max. 2:30-ig)


385 000 HUF

XTRA -LARGE


15 ÓRA RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

1 000 - 1 200 SZÍNKEZELT FOTÓ

70 DB RETUSÁLT KÉP

1 ÉVES ONLINE GALÉRIA

---

készülődés, szertartás(ok), csoportképek, kreatív fotózás (akár külön napon is), vacsora, hangulatképek a buliból (max. 4:00-ig)


430 000 HUF

gy.i.k.

Mennyi idő alatt adom át a képeket?

Az esküvő napja után nagyjából 4, maximum 6 héttel átadom a teljes anyagot.

A nyers képeket átadom-e?

A nyers kép a kész fotónak nagyjából 40%-a. Az utómunka elengedhetetlen. Amennyiben tetszenek a tőlem látott anyagok, nem lesz szükséged a nyersekre! :)

Milyen útiköltséggel kell számolnunk?

Az útiköltség Szeged 40 km-es körzetében ingyenes. Távolabbi helyszín esetén valós üzemanyag fogyasztással (9 l/100 km) és az autópálya matrica díjával tudtok számolni.

Mikor jár vissza a foglaló?

A foglaló teljes összege visszajár Vis Maior esetén. Ide tartozik a COVID-19 járvány következtében esetlegesen hozott jogszabályi döntés, mely ellehetetleníti az esküvők megtartását.

A 2023-Ra már biztosan foglalt dátumokat itt találod


MÁJUS ............................ 5, 6, 13, 19, 27,

JÚNIUS ........................... 10, 17,

JÚLIUS............................. 21,

AUGUSZTUS .................. 3, 26,

SZEPTEMBER ................ 9, 22, 23, 30,


Amennyiben a választott dátumotok a fenti felsorolásban megtalálható, sajnos személyesen már nem tudok közreműködni a Nagy Napotokon. Lehetőség van azonban külön napi kreatív fotózás megrendelésére is, illetve szívesen segítek stílusban és árban hasonló színvonalú szolgáltatók ajánlásával, amennyiben igényt tartotok rá. :)

Ehhez csak írj egy üzenetet és küldöm a kontaktokat.

A foglalás menete


Az időpont foglalásához a választott csomag 40%-át fogom foglalóként elkérni átutalással vagy készpénzben, 0%-os ÁFA tartalmú számla ellenében.

írj és egyeztessünk a részletekről!

Ajánlások

Réka és Virdzsy

“Norbival nagyon gördülékeny, könnyű és vidám volt a közös munka. Minden ötletünket szívesen fogadta és megvalósította. Teljesen eltalálta az esküvőnk stílusához illő hangulatot, számunkra a legideálisabb filterrel még tovább fokozva a kívánt hatást. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.”

01 / 03