oktatási lehetőségek


Havonta 2-3 alkalommal felmerül a kérdés, hogyan és milyen keretek között tudnátok elméleti/gyakorlati oktatáson részt venni nálam. Elérkezett tehát az ideje, hogy összeszedjem az alapvető információkat, melyek alapján el tudod dönteni, neked való-e ez a lehetőség.


Ami biztos, az általam képviselt területeken nagy tapasztalattal rendelkezem, mind fényképészeti, mind ügyfél kommunikációs szempontból. 21 éve (14 éves korom óta foglalkozom fotózással. Évente 120-150 fotós és 100-120 videós projektet viszek végig, a 20.000.- os megbízásoktól a 2-3 milliós nagyságrendűekig.Csoportos oktatás:


Ritkán szervezek már ilyet, mivel nehéz a logisztika, de amikor összejön minimum 6 résztvevő, az 5x3 órás alapozó oktatás (Amatőr fotós kurzus) 80.000.- / fő áron elérhető.


Egyéni oktatás:


Amennyiben egy-egy alkalommal tennéd fel kérdéseidet, bármilyen szakmai elméleti vagy gyakorlati témában (kivéve az üzleti részt): 45.000.- / 3 óra / fő


Ha már tudsz fotózni, de nem tudod hogyan tudnál ebből profitálni, 50.000.- ért részt tudsz venni egy 2 órás beszélgetésen, ahol szabadon kérdezhetsz az üzleti részről. Ez a lehetőség limitált, 1 fő maximum 3 alkalommal élhet vele! Ha ennél többet szeretnél, nézd meg a “Mindent akarok!” lehetőséget!


Ha most ismerkedsz a fotózással, de komolyan gondolod és lefektetnéd az elméleti és technikai alapokat… Ez amolyan “repülőrajt”, 5x3 órában végigvezetlek az alapokon a fényképezőgéped használatától az utómunkáig: 200.000.- / fő / 5x3 óra


MINDENT AKAROK


Vannak nagyravágyó, célratörő és eltökélt fotós jelöltek, akik azonnal meg akarják váltani a világot. Ritka az ilyen érdeklődő, de olykor felbukkan Ő is. Ez most necces lesz, ülj le és kapaszkodj:


3 hónapig tart a képzés, melynek keretein belül heti 1 alkalommal egy 3 órás 1v1 oktatásban részesülsz. És ez még nem a jó része! Az adott 3 hónapban annyi munkámon veszel részt amennyi az idődből kitelik.

Vigyázz, sokszor napi 12 órát dolgozom!

Jöhetsz, nézheted, asszisztálhatsz, beleláthatsz az utómunkába, közben pedig folyamatosan értékeljük és elemezzük az adott megbízásokat.


Ez komoly vállalás a részemről, cserébe neked is komolyan kell venned. A 3 hónap intenzív gyakorlat ára 1.500.000.-! Magas összeg tudom! Cserébe 3 hónap alatt 5 évet spórolsz az életedből, ezt garantálom! :)


FONTOS: mivel az életem része leszel, elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia és a megfelelő erkölcsi alapok megléte, viselkedési szabályok betartása. Amennyiben bármikor megszeged az előre egyeztetett és szerződésbe foglalt szabályokat, a képzés azonnal véget ér számodra!